Sigurno plaćanje

Dodatne informacije

Monri (kartično plaćanje)

Monri je prvi domaći online servis za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na TR „BUTIK ZDRAVE HRANE“ web trgovini www.butikzdravehrane.ba može izvršiti uplatu putem Monri. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama. Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj BAM valuti.

Plaćanje pouzećem (na adresi)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada proizvode preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete instrukcije za plaćanje sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Mjesto preuzimanja

TR „BUTIK ZDRAVE HRANE“ – Aleja lipa bb, Novo Sarajevo, Sarajevo, BiH
Radno vrijeme: svakim danom od 00:00-24:00

Prilikom ličnog preuzimanja u našoj radnji, molimo Vas da ponesete dokument ili broj dokumenta koji ste dobili na mail adresu. Lično preuzimanje proizvoda u našoj radnji je besplatno.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon proknjiženih / evidentiranih uplata u skladu sa izvodima iz banke.