Registracija

Registrovati se može svako fizičko lice iz Bosne i Hercegovine koje želi da izvrši kupovinu na www.butikzdravehrane.ba Proces registracije je brz i lagan. Registrovati se možete i klikom na polje registracija (ovo polje se nalazi u gornjem desnom uglu) ili klikom na link. U polja upisujete vašu e-mail adresu i šifru po vašem izboru koju morate unijeti dva puta radi vaše provjere. Također potrebno je da pročitate i da potvrdite da se slažete sa uslovima i pravilima korištenja web shop-a www.butikzdravehrane.ba. Nakon klika na polje Potvrdi, dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije. Nakon potvrdnog e-maila postajete registrovani korisnik butikzdravehrane.ba. Svaki registrovani kosrisnik je dužan da ažurira svoj korisnički račun ukoliko dođe do promjena.

Vaše lične podatke kao što su ime, prezime, adresa stanovanja itd.. unosite prilikom prve kupovine na butikzdravehrane.ba.

Za svaku sljedeću kupovinu nećete morati unositi ponovo vaše podatke kao i adresu stanovanja, dovoljno će biti da unesete Vašu e-mail adresu kao kod prve kupovine i ostali Vaši podaci će se popuniti automatski.

U trenutku registracije korisnik potvrđuje da je upoznat i saglasan sa uslovima i pravilima korištenja TR “BUTIK ZDRAVE HRANE” web shop-a, također izjavljuje da su podaci koje je upisao prilikom registracije tačni i potpuni te da je ovlašteni korisnik bankovne kartice koju koristi za plaćanje proizvoda.